Pomeranian

nappi1Nappi

Frimousse Crazy Lovesweet ”Nappi”
Syntynyt 14.6.2003
Sukupuoli: Narttu
Säkä 22cm
1 x sert
Sukutaulu (KoiraNet)

Nappi on koiristani ehdottomasti ylin koirien välisessä arvojärjestyksessä. Se pitää tassunsa alla rodusta riippumatta jokaisen koiran, joka meillä asuu. Kotona Nappi on rauhallinen ja tarkkailee usein ylhäisesti maailmaa sohvalta. Nappi on omanperheen koira, joka rakastaa omaa väkeään ehdoitta ja muistaa tutut ihmiset vuosienkin takaa.

nappi3_75

Nappi 4nappi2myy1_150Myy

Marmotina Primadonna ”Myy”
Syntynyt 12.3.2005
Sukupuoli: Narttu
Säkä 19cm
Sukutaulu (KoiraNet)

Myy on luonteeltaan nöyrä ja rauhallinen Jos Myy saisi päättää, sen jalat eivät koskaan koskettaisi maata vaan se saisi aina olla sylissä. Lenkkeilystä se ei välitä ja viihtyy muutenkin parhaiten kotona. Myy satutti nuorempana tapaturmaisesti kaatuessaan päänsä ja se näkyy Myyssä siten, että se ei omaksu enää uusia asioita niin hyvin. Siitä löytyy myös paljon lapsellisia piirteitä ja se osallistuu yhä nuorempien koirieni leikkeihin. Myy jää aina lopulta viimeiseksi koirien välisessä arvojärjestyksessä. Myy viettääkin eläkepäiviä vanhempieni luona nauttien suunnattomasti ainoana silmäteränä olosta.

myy2myy5myy3 myy4myy6LilaLila

Frimousse Wildest Dream ”Lila”
Syntynyt 9.10.2007
Sukupuoli: Narttu
Säkä: 22cm
1 x Sert
Sukutaulu (KoiraNet)

Lila rakastaa kaikkia ihmisiä ja tulee hyvin toimeen myös lasten ja toisten koirien kanssa. Vieraamme saavat Lilan syliinsä heti kun vaan istuvat ja sylissä Lila jaksaa istua vaikka ikuisesti. Perusolemukseltaan Lila on vilkas ja hyvin sopuisa. Kotona Lila nukkuu mielellään kylki kiinni muissa koirissa tai ihmisessä eikä turhista stressaa. Lila jaksaa mukana pitemmätkin lenkit. Se nauttii elämästä koko olemuksellaan joka hetki ja on aina iloinen. Lila asuu nykyään vanhemmillani Myyn leikkikaverina.

lila2lila3lila4 lila5lila6jade-020711AJade

Pipperoo Rings A Bell ”Jade”
Syntynyt 22.1.2009
Sukupuoli: Narttu
Säkä: 22cm
2 x sert
Sukutaulu (KoiraNet)

Jade on kiltti, reipas ja rauhallinen. Jade pitää kaikista ihmisistä ja tulee hyvin toimeen myös lasten kanssa. Se jaksaa kärsivällisesti istua lasten rapsuteltavana. Jade on hyvin nöyrä eikä sitä joudu usein kieltämään ollenkaan vaan se yrittää itse toimia oikein. Jade haukkuu hyvin harvoin, ei edes ovikelloa. Laumassa Jade on sopuisa, leikkisä ja rauhallinen. Jade on suunnattoman ahne ja helppo motivoida. Jaden kanssa on helppo liikkua kaikkialla, niin näyttelyissä, metsässä, kaupungissa kuin reissun päällä.

Kuvat: Heikki Posti.

jade4

jade2

jade1_150

jade3

jade050710Ajade050710B-1

jadepaa1

jade-020711B

 

 

carla105kkBCarla

FI MVA Pipperoo Keeps U Entertained ”Carla”
Syntynyt 29.5.2010
Sukupuoli: Narttu
Säkä: 21cm

4 x sert, 1 x varasert , 2x Rop, 1 x Ryp-1, 1 x Bis-1
Sukutaulu (KoiraNet)

Carla on sijoituksessa Mirja Lagerilta, kennel Pipperoo. Luonteeltaan Carla on rohkea, sosiaalinen, kuuliainen ja hyvän itseluottamuksen omaava. Carla on kaikkialla kuin kotonaan, mikä yhdessä mutkattoman ja reippaan luonteen kanssa tekee siitä hyvin helpon koiran arjessa. Carla pitää kaikista ihmisistä ikään ja sukupuoleen katsomatta. Lasten kanssa Carla jaksaa olla rauhallisen leikkisä. Kiitos Mirja tästä ihastuttavasta pakkauksesta!

Kuvat: Heikki Posti.

carla201110B5carla2011110C2

carla201110A2

carla-45kkcarmen10vkoaAcarmen10vkoaEcarmen10vkoaC

carmen10vkoaD

carla105kkA

carla105kkC

 

 

 

 Neitoprofiili2Neito

Marmotina Finally Here She Is ”Neito”
Syntynyt 7.9.2010
Sukupuoli: Narttu
Säkä: 21cm
Sukutaulu (KoiraNet)

Neito on sijoituksessa Vantaalla. Se on Jaden ensimmäisestä pentueesta. Neito on emänsä tavoin kiltti ja rauhallinen. Neito on sosiaalinen kaikille ihmisille ja kova tyttö pusuttamaan. Jo pentulaatikosta Neito tuli kieli edellä häntää heiluttaen. Neito on myös herkkä ja "puhuu koiraa" erittäin hyvin niin ihmisille kuin toisille koirillekin. Tästä johtuen Neitoa ei tarvitse juuri koskaan kieltää vaan riittää pelkkä pieni toruva ele. Neito pitää muista koirista eikä oikein tajua, että mikään koira voisi tehdä sille pahaa.

Kuvat: Hanna Heinonen.

Neitopaa2Neitopaa2Neitopaa2

 

Marmotina Cinderella ”Helmi”

• Rotu Pomeranian
• Syntynyt: 26.11.2011
• Sukupuoli: Narttu
• Sukutaulu
Helmi on sijoituksessa samassa kodissa Neidon kanssa Vantaalla. Helmi on vilkas, avoin ja touhukas. Helmi on aina ihmisen lähellä ja jaksaa mukana pitkätkin lenkit.


 

Marmotina Snow-White ”Nala”

• Rotu Pomeranian
• Syntynyt: 26.11.2011
• Sukupuoli: Narttu
• Sukutaulu
Nala on avoin, herkkä ja suhteellisen vilkas. Nala asuu sijoituskodissa Marja Nykobin luona Mäntsälässä.


Nessi

Marmotina Watch Me Auntie ”Nessie”

• Rotu Pomeranian
• Syntynyt: 30.7.2013
• Sukupuoli: Narttu
• Sukutaulu
Nessie on sijoituksessa Nalan kanssa samassa kodissa Marja Nykobin luona Mäntsälässä. Nessie on avoin, ihmisrakas, miellyttämisenhakuinen ja herkkä pieni koiralapsi.
Nessi Nessi Nessi Nessi Nessi